Švedska princesa naj bi bila slaba mama

Foto: Profimedia
Na Madeleine letijo kritike.
Oglej si celoten članek

Kot piše nemški tabloid Gala, je triletna hčerka švedske princese Madeleine pod velikim stresom, saj je ves čas na poti. Leonore so namreč poleti v Stockholmu vpisali v vrtec, čeprav družina živi v Londonu.

Princesa in njen soprog Chris se ne želita preseliti na Švedsko, saj ima Chris v britanski prestolnici dobro službo. To pomeni, da je družina ves čas na poti med Švedsko in Veliko Britanijo, kar naj bi triletnici povzročalo veliko stresa. Prijateljica družina je sedaj o tem javno spregovorila in pokritizirala princeso. Madeleine naj bi bila zelo trmasta in naj bi vztrajala pri tem, da njena hčerka obiskuje švedski vrtec, saj želi, da ima stik s svojo domovino, četudi neprestana potovanja mali princeski škodijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.