Švedski princ mnogokrat žalosten, to je razlog

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Švedski mediji poročajo, da švedski princ Oscar mnogokrat joče.
Oglej si celoten članek

Švedski princ Oscar je pred nekaj dnevi močno pogrešal mamo in očeta. Prestolonaslednica Victoria in njen soprog sta bila namreč na daljši turneji po Avstraliji in Novi Zelandiji. "Vsaki mami je težko, ko mora zapustiti svoje otroke, tudi Victorii. Vedno je težko, kadar mora na daljša potovanja," je družinski prijatelj povedal časniku "Hänt Extra" in dodal: "Na dvoru so že mnogokrat tekle solze, ko je Victoria morala otrokoma razložiti, da spet odhaja."

Še zlasti težko je za 6-letnega Oscarja. 10-letna Estelle se je na odsotnost staršev že privadila. Mnogi se sprašujejo, zakaj par otrok ne vzame s seboj. "O tem se nikoli niso pogovarjali," pravi vir. "Gre za službeno pot, otroka pa morata v šolo," je še dodal, na vprašanje, kdo v času kraljeve odsotnosti skrbi za Estelle in Oscarja, pa vir noče odgovoriti. "To so zasebne informacije," pravi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.