Švedski princ sporočil datum

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Dve leti po poroki princese Madeleine se bo na švedskem dvoru odvila nova poroka.
Oglej si celoten članek

Princ Carl Philip in Sofia Hellqvist se bosta poročila 13. junija prihodnje leto. "Veseliva se poletne poroke sredi junija, ko je Švedska zelo lepa,“ je v izjavi zapisal par. "Za naju bo to čudovit dan, ki se ga zelo veseliva.“
 
Poroka bo skoraj leto dni po zaroki. Carl Philip je razkril, da je noč pred zaroko bil tako živčen, da skoraj ni zatisnil očesa. Zjutraj je svojo izbranko zbudil in jo zaprosil za roko. Sofia je dejala, da si nikoli ni mislila, da bo našla srečo s predstavnikom kraljeve družine.
 
Junij je tradicionalno mesec, ko v švedski kraljevi družini slavijo poroke. Najstarejša hči kralja Gustafa Victoria se je poročila 19. junija 2010, mlajša od sester Madeleine pa se je poročila 8. junija 2012.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.