Svet mode izgubil veliko ime

Foto: Profimedia
Dočakal je le 67 let.
Oglej si celoten članek

Umrl je nemški modni oblikovalec Otto Kern. Dočakal je le 67 let. Kot poročajo mediji, mu je v Monte Carlu, kjer je živel, nenadoma zastalo srce. Bild poroča, da je mirno zaspal na svojem kavču in da zdravniki zanj ne bi mogli narediti nič.

"Smo v šoku. Ravnokar sem govorila s policijo v Monte Carlu. Jutri letimo v Monako. V tem trenutku o tej grozni zadevi še ne morem veliko povedati. Prosim za razumevanje,“ je povedala oblikovalčeva bivša žena Sarah Kern, ki se prav tako ukvarja z modnim oblikovanjem.

Kern je bil poročen štirikrat, za seboj pa je pustil tri otroke. Zaslovel je v sedemdesetih letih, in sicer s kolekcijo srajc. Pozneje se je ukvarjal tudi s kozmetiko in parfumi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:44 12. December 2017.

    Nic ni mirno zaspal na kavcu,vrgel se je iz.10.nadstropja.

  • 09:48 12. December 2017.

    Ravnokar sem telefonirala s policijo v Monte Carlu. -> Vse čestitke za ta stavek, Ir. K. Bravo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.