Svet navdušen nad Evo Boto!

Foto: Boštjan Tacol EMA 2012 Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto Foto: eurovision.tv eva boto
Evi Boto in njeni pesmi Verjamem številne pohvale.
Oglej si celoten članek

Eva Boto je strogo občinstvo Evrovizije očitno že prepričala. Na uradni strani šova pod člankom, ki govori o naši predstavnici, dežujejo pohvale in čestitke.

Eddu iz Argentine piše: "BRAAAAVOOOOOO EVAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! ♥ ♥ ♥ TAKO PONOSEN SEM NATE, PUNCA!!! Res si zaslužiš. Mlada umetnica, ki ima celoten paket. Popolna je. Draga Slovenija!!! Hvala, ker ste jo izbrali. Polepšali ste mi dan. Ta nedelja je bila zame neverjetna. Menim, da ni potrebe, a kljub temu … NAJ OSTANE V SLOVENŠČINI! Vaš jezik je lep in pesmi daje poseben pečat. /.../ SREČNO SLOVENIJA!!!!!!"

"OMG LJUBEZEN :D:D:D 8D. Letos bo najboljša Slovenija. Eva Boto je krasna pevka, njena pesem pa zveni kot pesem Alenke Gotar, ki je za Slovenijo nastopila leta 2007, in pesmi od Celine Dion. Čudovito. To je ena redkih pesmi, ki zvenijo lepo in naravno, ne lepo in patetično. Slovenija je boljša, kot sem si predstavljal. Od leta 2003 vedno glasujem za Slovenijo," pa piše FriendSwede iz Švedske.

Še nekaj komentarjev lahko preberete v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:52 5. Marec 2012.

    Karkoli... samo da smo se rešili možatih sestric in njihove mentorice Tine iz TABUjev! Fuj in fej za Tabuje!!!

  • 15:44 5. Marec 2012.

    Trije slovenci iz argentine? To pa je SVET:)

  • 15:44 5. Marec 2012.

    Ker svet?????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.