Svetovalnica, ki razkrije vse skrivnosti

Foto: Žurnal24 V Svetovalnici se znajdejo Violeta Tomić, Jernej Kuntner, Maja Martina Merljak i
Če boste večer preživeli v okolici Ljubljane, si lahko v Kulturnem domu Medvode ob 18.30 ogledate komedijo Svetovalnica, v kateri boste spoznali vse skrivnosti sodobnega zakona.
Oglej si celoten članek

Viki, moderna emancipirana ženska 30-ih let, je vse bolj nesrečna in nezadovoljna s svojim starokopitnim fantom Erikom, zato ga začne varati s poročenim moškim srednjih let.  Erik rešitev zakona vidi le v zakonski svetovalnici, toda tam vse sladke laži pridejo na dan ...

Predstava se na komičen način ukvarja z večnim bojem med moškim in žensko ter s pripadajočimi stereotipi govori o razpadu vse večjega števila zakonov. Obenem gledalcu ponuja tudi zabavno primerjavo med tradicionalnim in novodobnim zakonom.

Cena vstopnice je 15 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.