Svetovni zvezdniki, ki se mudijo na Hrvaškem

Foto: Profimedia Tom Cruise Hvar Foto: Profimedia Beyonce hvar Foto: Profimedia Eva Longoria Hvar Tony Parker Foto: Profimedia Roman Abramovich Hvar Foto: Profimedia Nicky Hilton Hvar Foto: FameFlynet demi moore Foto: Flynet Keira Knightley Foto: Žurnal24 Nekoliko manj sta se izpostavljali televizijska voditeljica Ellen DeGeneres in i Foto: Profimedia princ Harry Foto: FameFlynet Gwyneth Paltrow Foto: Profimedias Vladimir Klitschko hayden panettiere, Foto: FameFlynet Sean Connery Foto: Žurnal24 Čeprav se je šušljalo, da je Daniel Craig gej, pa igralec svoji izbranki Satsuki Foto: Flynet Pierce Brosnan Foto: EPA David Beckham v Wimbledonu
V zadnjih nekaj letih je Hrvaška, predvsem otok Hvar, postala zelo priljubljena destinacija svetovnih zvezdnikov.
Oglej si celoten članek

Na Hvar vsako leto pride kakšna slavna oseba. Trenutno se tam potika igralka Demi Moore s svojimi hčerkami, prejšnja leta pa so se na hrvaškem otoku zvrstila številna filmska in športna imena. Hrvaško obalo je obiskal tudi princ Harry, ki se je leta 2011 zabaval na eni od razvpitih zabav na Hvaru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:46 6. Avgust 2015.

    Roman Abramovich , halo novinarček, ta slika je stara tri leta.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.