Sviloprejka prede kokon

Foto: Žurnal24 (Foto: Mladinska knjiga)
Položaj, ki vam ga predstavljamo danes, lahko do močnega vzburjenja in orgazma pripelje s fantazijami in primerjavo s cvetom.
Oglej si celoten članek

Pri naslednjem položaju moški leži na partnerici in se opre na dlani. Pri suvanju si tako pomaga z močnimi zadnjičnimi mišicami. Ženska leži pod njim, na hrbtu pa mu prekriža gležnje, da lahko v ritmu njegovih sunkov dviga in spušča boke.

Med suvanjem v tem oblastnem položaju lahko moški opazuje užitek in čustva na partneričinem obrazu. To bo povečalo njegov užitek in okrepilo orgazem.

Ženska naj stegna dvigne in ščegetavček med ljubljenjem izpostavi močnemu draženju. Medtem ko se partner (sviloprejka) posveča predenju, ženska (kokon) leži in se prepušča seksualnim fantazijam, ki lahko pomagajo doseči vrhunec.

Ženska si lahko na primer predstavlja, da je vagina cvet, razprte noge pa listi, za večje vzburjenje pa si lahko predstavlja, da se cvet počasi razpira v orgazem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.