Svinganje, gejevske zabave, nadlegovanja: "Packarije", ki se dogajajo po savnah

Foto: Starševski čvek Starševski čvek Foto: Starševski čvek Starševski čvek Foto: Starševski čvek Starševski čvek Foto: Starševski čvek Starševski čvek
Ko vroča sprostitev postane vroočaaa sprostitev ...
Oglej si celoten članek

Če si v mrzlih mesecih radi in pogosto privoščite skok v javne sanje, potem ste zagotovo že bili priča temu, da si nekateri v savna želijo tudi malce drugačnega potenja. Že pred desetletjem smo objavili pričevanja nekdanjega savna mojstra, ki je povedal marsikaj žgečkljivega, a to znano ljubljansko kopališče in savna center, seveda ni edini, kjer se dogaja tudi tisto, kar se v javnih savnah načeloma ne bi smelo. 

"Sem redni obiskovalec savn in vem, da nekateri v savne hodijo tudi po priložnostni seks. Z družino smo dolga leta obiskovali savne v Podčetrtku in nekoč je bila v starem delu enega izmed kopališč zelo temna savna, ki je bila znana po tem, da se tam dogaja marsikaj. Zvečer se je tam kar gnetlo tipov. Nato so ta del prenovili, postavili več luči in v zadnjem času nisem bil več priča čemu, kar v savne ne sodi. Sem slišal še vzdihovanje kakšnega para, a vse veliko bolj diskretno, saj je sedaj v teh termah veliko manj temnih intimnih kotičkov. A tudi v tujini ni nič drugače, povsod najdeš ljudi, ki v savnah iščejo priložnostni seks," pravi naš prvi sogovovornik. 

Tako ukrepajo odgovorni 

Za odgovor smo prosili tajništvo Term Olimia in Term Paradiso in direktorja priznavata, da se v savnah res soočajo s tovrstnimi dogodki. "V zadnjem času tega ni, smo pa imeli par let nazaj nekaj hrvaških državljanov, predvsem istospolno usmerjenih, ki so se v savnah zabavali na ta način. Takrat so jih poslali ven in jim tudi prepovedali vstop. Trenutno sta v savnah stalno prisotna dva savna mojstra, ki delata obhode, tako da načeloma nimamo težav s tem. Naše kapacitete niso velike, savne sprejmejo 70 ljudi in dva zaposlena to z lahkoto obvladujeta. V zadnjem času mi niso sporočili, da bi kaj podobnega zasledili, množičnega pa sploh ne," je za zurnal24.si pred dnevi povedal lastnik in direktor Term Paradiso, Marjan Cvetkovič

Da do vročih zabav res prihaja tudi pri njih, pa nam je potrdil Vasja Čretnik, vodja prodaje in marketinga Term Olimia. "Dejstvo je, da imamo interni protokol, ki ga upoštevamo v takih primerih. Vsekakor smo bili priča takim dogodkom in tudi že večkrat poklicali policijo. Mi smo namreč javni prostor in spolno občevanje na javnih prostorih je z zakonom prepovedano. Vsekakor takšna dejanja preprečujemo, izvajamo postrene obhode, morebitne kršitelje pa nemudoma odstranimo in prepovemo vstop. Če tega ne upoštevajo, pokličemo varnostnika, v hujših primerih, ko ne želijo zapustiti prostorov ali so agresivni, tudi policijo. To imamo tudi zapisano v kopališkem redu in pri nas so dobrodošli res vsi, pravilo je le eno, upoštevanje kopališkega reda. Spremljamo tudi forme, kjer se dogovarjajo za tovrstne dejavnosti in tiste dni nadzor poostrimo. Smo proti temu in strogo ukrepamo, predvsem z rednimi kontrolami. Svetujem, da si najamejo apartma in s tovrstnimi dejavnostmi ne vznemirjajo ostalih obiskovalcev," pravi Čretnik.

V Ljubljani kar dve savni za geje

Eden izmed sogovornikov odkrito pove, da sta v Ljubljani kar dva savna centra namenjena izključno moškim in da se tam dogaja še marsikaj drugega kot le savnanje. Obe na svojih spletnih straneh ne oglašujeta erotičnih zabav, a če berete med vrsticami, vam je hitro jasno, kaj vse se zna tam dogajati. Eden izmed tovrstnih savna centrov ponuja celo brezplačno testiranje na spolno prenosljive bolezni. 

Divje tudi v Posavju

Svoje "več kot le savnanje" zabave pa naj bi ob koncih tedna neuradno imeli tudi v enem izmed posavskih savna centrov. Tja naj bi radi zahajali avantur željni Zagrebčani, čemur je bil priča tudi naš naslednji ljubitelj savnanja. "Z dekletom sva neko nedeljo preživela v savna centru in vmes počivala na vodnih posteljah, nakar se z obeh strani, na sosednjih vodnih posteljah, začne vroča akcija. Ko sva prigodo povedala prijateljem, so se nama le smejali, češ da je to kopališče ob koncih tedna znano "pribežališče" vročih avantur željnih Zagrebčanov in Zagrebčank," pove ljubitelj savnanja iz Posavja.

Pričevanja z domačih forumov

Da v savnah ne "kaplja le pot", pa pričajo tudi domači formi. To je izkušnja enega izmed uporabnikov foruma Med.over.net:  "V soboto sem bil sam – tokrat brez punce v wellnessu. Po savnanju sem se odpravil na počitek v prostor z vodnimi posteljami. Bilo je čisto polno, zato sem šel pogledat do konca prostora – tam pa …!!! V zadnjem kotičku je na sredini ležal en starejši moški, ki se je samozadovoljeval, zraven na drugi posteli pa starejši par tudi v polni akciji. Nisem mogel verjet, kaj vidim zato sem se kar obrnil in šel proti izhodu. /.../ Odločil sem se, da brez punce nikoli več ne grem v savno!  pa tudi ne morem verjet da se stari tak v javnosti dajejo dol, prej bi to pričakoval od mladih."

Več komentarjev si oglejte v galeriji, na forumu Starševski čvek je pod temo Sex v savni namreč kar 29 strani komentarjev in tovrstne zabave željnih posameznikov. 

V zavihku Bizarno preberite tudi ostale bizarne zgodbe, ki so se zgodile pri nas in po svetu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:41 8. Januar 2023.

    Fuk je Kranjcu kratek čas....

  • 16:37 8. Januar 2023.

    brez sexa ne bi bilo nič, niti savne

  • 13:20 8. Januar 2023.

    Družbeno-moralni križarji spet na delu .... za bruhat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.