Svoji slavni mami je zelo podobna

Foto: FameFlynet Nicole Kidman Foto: FameFlynet Nicole Kidman Foto: FameFlynet Nicole Kidman Foto: FameFlynet Nicole Kidman Foto: FameFlynet Nicole Kidman Foto: FameFlynet Nicole Kidman Foto: FameFlynet Nicole Kidman
Sunday Rose je svoji slavni mamici Nicole Kidman zelo podobna.
Oglej si celoten članek

Svetla polt, svetli kodri … Petletna Sunday Rose je "mini" Nicole Kidman. Malčico in njeno slavno mamico so paparaci pred nekaj dnevi ujeli pred šolo v Los Angelesu.

Nicole se trenutno posveča materinstvu, saj je njen mož, pevec Keith Urban, na turneji po ZDA. Par ima sicer še dveletno hčerko Faith.

"Počitnice“ pa se bodo za igralko končale marca, ko bo v kinematografe prišel njen novi film, ki bo govoril o življenju monaške kneginje Grace

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.