Svojo oddajo dobil še en komedijant

Foto: Planet TV Tadej Toš Foto: Planet TV Tadej Toš Foto: Planet TV Tadej Toš Foto: Planet TV Tadej Toš
Po Denisu Avdiću in Tinu Vodopivcu na Planet TV prihaja še en komedijant, Tadej Toš, ki je dobil svojo oddajo Državljan Toš.
Oglej si celoten članek

Tadej Toš bo na malih ekranih s šovom Državljan Toš prvič nastopil v ponedeljek, 14. oktobra, ob 22. uri, oddaja pa bo nato na sporedu vsak ponedeljek. Kot obljublja voditelj, bodo Slovenci s šovom dobili pravi večerni pogovorni in zabavni šov.

Državljan Toš je duhovit televizijski odgovor na apatično državljansko sceno: poskus, da bi z imenom Državljan naslavljali vse in vsakega, ne le predsednik nas, so sporočili s Planet TV. "Državljan Toš je nekdo izmed nas. Zanima ga vse glede naše Države. Državo naslavlja osebno, neposredno in s pomočjo gostov odgovarja na izzive vsakdana. Kdo je nekdo v slovenskem prostoru, zakaj ni vse takšno, kakršno se zdi, in kje bomo končali, če bomo tako nadaljevali."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.