Swayze bo upepeljen

Foto: Žurnal24 Vdovi temne misli preganjajo prijateljice, ki jih kliče tudi ob dveh zjutraj.
Truplo igralca Patricka Swayzeja, ki je umrl v noči na torek, bodo upepelili. Pepel bodo raztresli po njegovem ranču v New Mexicu.
Oglej si celoten članek

Pepel preminulega igralca bodo raztresli po ranču, saj je bil to njegov najljubši kraj na svetu. Ranč De dias alegres ali Ranč srečnih dni je bil igralčev najljubši kotiček tudi zato, ker se je po njegovih žilah pretakala kri Indijancev iz plemena Apačev.

Swayze in njegova žena Lisa Niemi sta dobrih 80 kvadratnih kilometrov velik ranč preuredila v nekakšno lastno duhovno zavetišče. "New Mexico je zelo poseben kraj. Ko hodiš po tej zemlji, začutiš starodavno energijo in čutiš prisotnost starodavnih duhov. To je kraj, kjer se zdravim. Kraj, kjer skočim na svojega konja in izginem med gorami," je nekoč dejal Swayze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.