Swayze: 'Nisem bil pripravljen na odhod'

Foto: Žurnal24
Igralec Patrick Swayze je v svojih spominih opisal občutke, ki so ga prevzeli ob odkritju raka. Na dan, ko je izvedel diagnozo, se je počutil kot ''mrtev človek''.
Oglej si celoten članek

V včeraj izdani knjigi The Time of My Life se Swayze spominja časov, ko je izvedel, da ima raka na trebušni slinavki. "Ko so zdravniki izrekli besedo rak, me je prešinila le ena misel: 'Sem mrtev.' Nisem bil pripravljen na odhod. Bil bi preklet, če bi me bolezen vzela, preden sem se pripravil," je zapisal Swayze.

Poleg tega je še priznal, da je bil pripravljen na boj. "Bitka z rakom je bila najbolj izzivalna in razsvetlitvena izkušnja, ki sem jo kdaj imel. Poslala me je na čustveno potovanje, globlje, kot sem kadarkoli bil. Soočanje z lastno smrtjo je najhitrejši način, da izveš, iz kakšnega testa si. Sleče vse s tebe in izpostavi vsak del osebnosti, tvojo moč, šibkost, samopodobo, dušo. Pripelje te tudi do soočenja z najtežjimi vprašanji," je zapisal v svojo knjigo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.