Swiftova si je našla novo slavno žrtev

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevka Taylor Swift naj bi noč preživela z britanskim pevcem Edom Sheeranom.
Oglej si celoten članek

Taylor Swift naj bi oko vrgla na britanskega zvezdnika Eda Sheerana. Noč pred podelitvijo britov naj bi Ed svetlolasko obiskal v njeni hotelski sobi, ki jo je zapustil šele ob 4. uri zjutraj. Po poročanju E! je bil rdečelasec "videti zelo srečen".

Taylor in Ed se poznata že nekaj časa. Pevec je namreč sodeloval pri nastajanju njenega albuma Red. Že takrat naj bi se zapletla v krajšo romanco. "Ed meni, da je Taylor res prikupna,“ je še izdal vir. Simpatija je očitno vzajemna. Na Edov rojstni dan je Taylor na Twitterju zapisala: "Danes 22. rojstni dan praznuje meni zelo draga oseba. Upam, da bo @edsheeran v Los Angelesu imel krasen nastop. VSE NAJBOLJŠE.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.