Sylvester Stallone tega videa svoje hčere verjetno noče videti

Foto: Profimedia sistine stallone Foto: Profimedia sistine stallone Foto: Profimedia sistine stallone Foto: Profimedia sistine stallone
18-letna hčerka filmskega igralca Sylvestra Stalloneja, Sistine, je lepoto podedovala po mami, Jennifer Flavin.
Oglej si celoten članek

Filmska legenda Sylvester Stallone je ponosen očka treh lepih hčera, 20-letne Sophiee, 18-letne Sistine in 14-letne Scarlett. Medtem ko Sophia sanja o igralski karieri, sta se Scarlett in Sistine osredotočili na manekensko, tako kot njuna mama Jennifer Flavin.

Veliko prahu trenutno dviguje Sistine, ki se je v čipkastem perilu pokazala v oglasnem videu revije Love. Le kaj bo na te posnetke rekel Sly?

Sistine se je sicer tudi že pojavila v revijah Teen Vogue in Harper's Bazaar. Med njenimi največjimi uspehi pa je zagotovo sodelovanje s slavnim fotografom Terryjem Richardsonom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:26 13. Januar 2017.

    še ena ki bo živela na očetovih žuljih...nastavljat pa se zna,to pa to

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.