Ta astrološka znamenja v resnici nimajo prijateljev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ste med njimi tudi vi in tega sploh ne veste?
Oglej si celoten članek

Kljub temu, da slovijo kot veseli, preprosti in družabni posamezniki, imajo nekatera astrološka znamenja raje samoto, so zelo neodvisni in na neki točki tudi izjemno izbirčni, še predvsem ko gre za sklepanje prijateljstev. Hočeš nočeš, vsak ima svoje "muhe" in kaprice, ki se jih moramo navaditi ali pa ignorirati. Hrvaški medij 24Sata je tokrat izbral pet znamenj, ki težje spletejo prijateljske vezi. Preverite, če ste med njimi tudi vi.

Rak

Raki so znani po ostrem umu in osredotočanju na malenkosti, kar pa jih hitro lahko privede do razočaranja – še posebno nad tistimi, ki jim ne znajo prisluhniti. Pripadniki tega astrološkega znamenja so na splošno preveč izbirčni in kritični pri izbiri prijateljev, zato se raje držijo zase ali pa so obkroženi z ljudmi, ki jih imajo bolj za znance kot pa prijatelje.

Foto: Profimedia lažni prijatelj, prijateljica, prijateljstvo, zavist

Dvojčka

Dvojčke spremlja sloves energičnih in strastnih ljudji, ki pa znajo biti zelo izbirčni – sploh, ko gre za sklepanje prijateljstev. Ljudem ne zaupajo zlahka, se jim niti ne odprejo, zato se njihov krog skrči na površinske pogovore in zabavo. Pripadniki tega znamenja imajo ogromno znancev, a zelo malo tesnih prijateljev.

Foto: Profimedia Pivo, prijatelji, druženje, zabava

Strelec

Kljub temu, da strelci slovijo kot veseli, preprosti in odprti posamezniki, imajo v resnici raje samoto. So izjemno neodvisni in radi ohranjajo varnostno razdaljo. Po srcu so samotarji, zato težko najdejo prave prijatelje, saj jim je izredno težko ugoditi. 

Foto: Profimedia Sneg, zima, pohod, gore, hribi, izlet, pohodništvo

Tehtnica

Pripadnikom tega znamenja družbene norme niti niso pomembne. Tehtnice imajo edinstven, nekonvencionalen življenjski slog, v katerega drugi običajno ne sodijo. Ti posamezniki so večkrat nerazpoloženi, zato so na čase lahko tudi neprijetna družba. Družbo svoje družine cenijo bistveno bolj kot družbo prijateljev.

Foto: Profimedia Družina, selfie, fotografija

Kozorog

Kozorogi so že po naravi zelo racionalni in izbirčni, zato bodo vedno najprej izbrali pot do svojih ciljev, namesto da bi šli ven s prijatelji. Ti znajo biti tako ambiciozni in delu predani, da niti ne poskušajo graditi močnih prijateljstev, pač pa samo bežna poznanstva. Imajo torej veliko znancev, ki niso povezani z njihovim osebnim krogom, pač pa s poslovnim. 

Foto: Profimedia večerja v restavraciji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:00 19. Februar 2023.

    eh .... horoskop je ista pašta kot napoved loterije

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.