Ta dojka je Kardashianovim velik trn v peti

Foto: Profimedia Megan-Blake Irwin Foto: Profimedia Megan-Blake Irwin Foto: Profimedia Megan-Blake Irwin Foto: Profimedia Megan-Blake Irwin
Nekdanji partner Kourtney Kardashian, Scott Disick, se tolaži z mlado avstralsko manekenko.
Oglej si celoten članek

152-centimetrov visoko Kourtney Kardashian je v postelji Scotta Disicka zamenjala dolgonoga avstralska manekenka, 21-letna Megan Blake-Irwin. Parček so že večkrat skupaj opazili v javnosti, nazadnje pred nekim nočnim lokalom.

Megan se kot manekenka v ZDA vedno bolj uveljavlja. Primerjajo jo celo z mlado Brigitte Bardot. Pred Scottom naj bi lepotica ljubimkala z manekenom Stevenom Kellyjem.

Kako na Scottovo novo ljubezen gleda Kourtney, s katero ima tri otroke, ni znano. Verjetno pa fotografije Meganine gole dojke v javnosti ni bila vesela, saj so Kardashianovi znani po tem, da jih zelo skrbi za imidž. Kourtney je sicer pred kratkim povedala, da se "za zdaj“ ne bo vrnila k Scottu, ne izključuje pa možnosti, da bi med njima čez čas spet vzklila ljubezen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:19 2. Maj 2016.

    meni so pa komplet kardašanci trn v peti

  • 12:09 2. Maj 2016.

    ..s svojo lepoto in postavnostjo "nese" vse "kardišanke"skupaj...bravo,"skot"..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.