Ta dva pilota sta prava idiota

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ker sta v pilotsko kabino med letom spustila seksi rjavolasko, sta bila dva argentinska pilota ob službo.
Oglej si celoten članek

Victoria Xipolitakis se je na letu iz Buenos Airesa v Rosario s pomočjo svojega šarma in velikih prsi uspela prebiti do pilotske kabine, v kateri je preživela večino leta.

Lepotica je med potjo s pilotoma snemala selfieje in videe ter jih objavljala na Twitterju. Na enem posnetku naj bi bilo vidno, kako pilot Victorio nagovarja, naj prevzame upravljanje letala. Victoria se je tega branila, a pilot je kljub temu pritiskal nanjo in ji zagotavljal, da se ne more nič zgoditi.

Ko je za škandal izvedela javnost, je bilo v Argentini ogorčenje razumljivo zelo veliko. Letalska družba Aerolineas Argentinas ni izgubljala časa in pilota ter osebje letala nemudoma odpustila, seksi Vicky pa sporočila, da na njihovih letalih v naslednjih petih letih ni več dobrodošla.

Na letalu je bilo 36 potnikov, ki menda razmišljajo o tožbi proti letalski družbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.