Ta epizoda Prijateljev je bila usodna za Ivaniševićev zakon

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Ta podrobnost je verjetno ušla tudi najbolj gorečim oboževalcem serije …
Oglej si celoten članek

V drugi epizodi tretje sezone serije Prijatelji je prizor, ki se ga najbolj zvesti oboževalci serije zagotovo spomnijo. To je trenutek, ko Chandler pride v dnevno sobo in pravi, da je rešil test v reviji Cosmopolitan in da se so mu moški vsekakor pomembnejši od kariere (na posnetku v 2.06 minuti). Podrobnost, ki jo verjetno niste opazili, pa je, da je na naslovnici revije Tatjana Dragović, ena najbolj znanih hrvaških manekenk in bivša soproga teniškega asa Gorana Ivaniševića

Foto: Youtube Prijatelji

Tatjana se je na naslovnici pojavila leta 1998 in prav to je bila fotografija, na kateri jo je Goran prvič videl. Takrat je tenisač izkoristil svoje veze in poznanstva, da je prišel do mlade Tatjane in jo povabil na zmenek. Kasneje sta se jima rodila dva otroka, dobra prijatelja pa sta ostala tudi po ločitvi. Od leta 2017 je Goran poročen z igralko Nives Ivanišević, s katero ima sina. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:29 4. Januar 2020.

    Who the f*....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.