Ta Exatlonov tekmovalec ima podjetje, ki obrača milijone

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Dobro ve, kako dosegati uspehe, tako športne kot poslovne.
Oglej si celoten članek

Jure Košir je med včerajšnjo tekmo za vilo povedal, da je Exatlonovec Marko Špiler po končani uspešni 15-letni atletski karieri, v kateri je nanizal nekaj državnih rekordov in bil nekajkrat državni prvak v suvanju krogle, postal zelo uspešen podjetnik. 32-letni Marko ima namreč podjetje, ki se ukvarja s prodajo prašnih barv, na leto pa ima kar milijon in pol prometa. V prostem času pa se rad odpravi na morje, kjer ima tudi čoln, kot je povedal tekom oddaje. 

Z voditeljem Juretom Koširjem imata tako veliko skupnega, tudi Jure je po vrhunski karieri alpskega smučarja postal uspešen poslovnež.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:04 16. November 2022.

    2018 5k€ prometa, 2019 63k€ prometa, 2020 181k€ prometa, 2021 218k € prometa. Prikazan dobicek cca 5k€ oziroma lani 14k€. …

  • 13:07 15. November 2022.

    Bedni prispevki še bolj bednega avtorja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.