Ta Exatlonovec ima zelo vroče in znano dekle

Foto: instagram
Foto: instagram
Lepotička se mu rada pridruži tudi med igranjem kitare.
Oglej si celoten članek

Tekmovalec letošnjega Exatlona se ima česa veseliti, ko pride domov, saj ga tam čaka prava lepotica. Tim Nuč je namreč v razmerju z Lauro Škvorc, nekdanjo miss Earth. V skoraj petih letih sta se že dodobra povezala, zato niti ni čudno, da nam je pred odhodom v Dominikansko republiko na vprašanje, koga bo tam najbolj pogrešal, odgovoril: "Če sem iskren, kljub temu da sem zdoma že od svojega 14 leta, se me lahko dotakne tudi domotožje. Najbolj bom pogrešal svojo družino, punco, sestre, psa, dedka, babico ..."

Lauro in Tima je združila predvsem njuna ljubezen do glasbe, zato niti ni presenetljivo, da se Laura večkrat pridruži Timu, ko igra kitaro in kaj zapoje ob nežnih zvokih ubirajočih kitarskih strun. A glasba seveda ni edino kar ju druži, saj se oba rada prepustita športnim podvigom, Laura je nenazadnje tudi športna trenerka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:10 27. Oktober 2022.

    Lušen in simpatičen fant kot je Tim si zasluži tudi tako dekle.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.