Ta fotografija je sprožila škandal

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Madonna je objavila fotografijo, na kateri njen 13-letni sin v roki drži steklenico alkohola.
Oglej si celoten članek

Madonna je s fotografijo sina, ki jo je objavila na Instagramu, šokirala tako svoje kritike kot svoje oboževalce. Na posnetku namreč 13-letni Rocco v roki drži steklenico alkohola, tako kot njegova dva prijatelja. "Zabava se je šele začela,“ je ob fotografiji zapisala Madonna.

Na pevko se je usul plaz kritik. "Izjemno neodgovorno,“ je zapisal eden od njenih sledilcev. Pevka takšnega odziva vsekakor ni pričakovala. Ko je opazila, kaj je s fotografijo sprožila, je na družabnem omrežju zapisala: "Nihče ni pil. Le zabavali smo se. Umirite se. Imejte malo smisla za humor. Leta ne začnite s predsodki.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.