Ko boste videli to fotografijo Tanje Ribič, boste ostali brez besed

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Naša igralka dobro ve, kako vzbuditi pozornost.
Oglej si celoten članek

"Pripravljena na dolgo vroče poletje," je Tanja Ribič napisala ob dih jemajoči fotografiji, ki jo je objavila na Instagramu. V nebeško modrem čipkastem perilu izgleda kot boginja. In kljub temu, da bo kmalu dopolnila pol stoletja, z lahkoto ohranja titulo ene najlepših in najpostavnejših domačih in celo svetovnih igralk. "Blagor Đuru," je eden najpogostejših komentarjev. Tanja pa je ob fotografiji še hudomušno pripisala: "Vesela, ker mi je koža prav."

Da igralka veliko da na svoj videz, ni skrivnost. Ljubljančani slavni parček pogosto srečavajo med tekom, Tanja pa je tudi zvesta uporabnica številnih kozmetičnih tretmajev. A lepota, ki kar veje iz nje, zagotovo izhaja iz vse ljubezni, ki jo prejema in oddaja. Z Đurom namreč veljata za enega naših najbolj srečnih estradniških parov, ki jima je skupna ljubezen do umetniškega ustvarjanja, živali, narave in seveda njunih dveh hčerk, Zale in Ele

Sicer pa Tanjo v kopalkah morda ujamete na slovenski obali, saj ima družinica nad Fieso prekrasen morski vikend. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 07:45 29. September 2018.

    'Se je lejpa, ko pa še spregovori s svojim 'lejpim' glasom, pa dobiš kuj kurjo kovžo'.

  • 17:26 15. Junij 2018.

    Brez besed ne bi ostal tudi,če bi kazala svojo obnucano spolovičko??

  • 14:28 15. Junij 2018.

    ampak čist vsak dan tile Ribiči? Enkrat se razkazuje mama, drugi dan hčerka, ja bo pa ja menda kaj učinka, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.