Ta fotografija vnuka Rosvite Pesek vas bo zagotovo nasmejala

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Odločen po babici?
Oglej si celoten članek

Rosvita Pesek je konec lanskega leta ponosno sporočila, da je postala babica. Njen sin, marketinški strokovnjek Filip Pesek in njegova soproga, uspešna podjetnica Nastja Kramer, sta novembra postala starša. Družino je razveselil mali Mateo, ki pa je izrezan očka.

Filip je te dni namreč objavil duhovito fotografijo, na kateri je dal Filip jasno vedeti, da mu očkova poteza ni nič kaj všeč. Ko pride do hrane, očino ni heca …  "Ko fotr v kavarni naroči toast in potem vse poje sam," je ob zabavni fotografiji zapisal Filip. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:31 21. Junij 2022.

    A vam pesek tedensko placuje za te objave?!

  • 09:36 21. Junij 2022.

    Meni gre pa na jok vsakič,ko zagledam fotografijo "znanih" in vplivnih družin in njihovih super uspešnih potomcev,ki se jim še …

  • 09:18 21. Junij 2022.

    Oba neka "strokovnjaka", "super premožna", ok, gospa, ki ima Malinco, verjamem, da ne živi iz rok v usta, ampak za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.