Ta gigant ni prekinil pogodbe z Deppom, kar se jim je bogato poplačalo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tudi ko so mu prekinili vse pogodbe, je ta modni gigant z igralcem vztrajal.
Oglej si celoten članek

Ko je leta 2018 Amber Heard z javnim pismom ponovno pogrela morebitne zlorabe, ki naj bi se ji dogajale v zvezi z bivšim soprogom Johnnyjem Deppom, je tabloid The Sun zapisal, da je igralec pretepal svojo ženo. Depp se je pognal v tožbo in jo novembra 2020 izgubil. Po tem je šla njegova kariera strmo navzdol. Čez nekaj dni so ga odpustili iz snemanja tretjega dela franšize Magične živali in izbrisali vse že posnete prizore, v katerih je igral. Nogo mu je dal tudi Disney in napovedal, da ga v nadaljevanju Piratov s Karibov ne bomo več videli. 

A nekdo mu kljub vsem zdraham ni obrnil hrbta, to je modni gigant Dior. Depp je namreč obraz njihove dišave Sauvage in je to ostal tudi v času, ko je izgubil vse ostale pogodbe. Dior je z Deppom te dni podaljšal večmilijonsko pogodbo, ki so jo prvič podpisali leta 2017. To se je izkazalo za odlično poslovno potezo, saj so Deppovi oboževalci med nedavnim javnim sojenjem, na katerem sta se soočila z bivšo ženo, podporo izkazovali tako, da so preko spletnih ponudnikov množično kupovali omenjeno dišavo.

Po podatkih Business of Fashion je Sauvage postal najbolj prodajana dišava na svetu, ki je prehitela celo najbolj uspešne ženske dišave, kot je Chanel in druge vrhunske znamke. Dior pa je Deppa podprl tudi leta 2020, ko je izgubil zloglasno tožbo proti The Sunu in ko mu je filmska industrija obrnila hrbet. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:11 10. Avgust 2022.

    Go woke, go broke.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.