Ta horoskopska znamenja do konca leta čakajo največje spremembe

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Stopiti bodo morali iz svoje cone udobja.
Oglej si celoten članek

Če ste rojeni v enem od teh petih astroloških znamenj, se pripravite na pestro jesen in pester začetek zime. 

Bik
Spadate med ljudi, ki sovražijo spremembe, zato boste morali že zelo kmalu stisniti zobe. Najbolj udobno vam je, ko sledite svoji rutini, zato vas vse, kar vas sili na neko novo pot, spravi iz tira. V naslednjih treh mesecih pa se bo nekaj v vašem življenju korenito spremenilo. Če se ne boste prilagodili in se umaknili od znanega, bo jesen za vas zelo mučna. Na srečo vas čaka pozitivna sprememba, ki vas bo ojačala. 

Lev
Levi se ničesar ne bojijo, tudi sprememb ne, kar pa ne pomeni, da jih imajo radi. Do konca leta pa vas bo življenje prisililo, da boste na stvari začeli gledati z druge perspektive in doživeli velik uspeh. Težko se boste znebili preteklih načinov razmišljanja, ko pa boste to spremembo sprejeli, boste videli, da pot do uspeha ni težka.

Magazin Astrologija: Previdno pri moških, ki so rojeni v tem znamenju

Devica 
Device se bodo značajsko spremenile, kar je zanje dobra novica. Nagnjene so namreč k temu, da poskušajo vse nadzorovati, zato so ves čas pod stresom. Vse želijo postoriti na svoj način, zato »znorijo«, kadar to ni mogoče. Sedaj pa bodo spremembe začeli sprejemati z odprtimi rokami in se znebili preteklih negotovosti. 

Kozorog
Kozorogi postanejo živčni in negotovi, kadar sta ogroženi ljubezen ali kariera. Jeseni boste s tveganji dosegli največ. Ko boste stopiti iz cone udobja, boste odkrili nove priložnosti za rast. Svoje srce boste z lahkoto odprli in v svoje življenje privabili nove ljudi. 

Ribi
Verjetno vam je že intuicija povedala, da vas čakajo spremembe, na katere ste zagotovo že pripravljeni. Od vseh naštetih znamenj ste namreč ravno vi tisti, ki najpogosteje sledi svojemu notranjemu glasu. Če boste to počeli še naprej, vas čaka pozitivna prihodnost, saj se boste otresli svojih strahov in samozavestno stopili svojim ciljem naproti.

Magazin To je najbolj nepopularno znamenje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:10 23. September 2018.

    Google plača 299 $ na uro, moja zadnja plača je bila 8859 $, ki delajo 30 ur na teden na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.