Ta igralka je bila nekoč ena izmed najbolj privlačnih zvezdnic

Foto: Profimedia Alicia Silverstone Foto: Profimedia Alicia Silverstone Foto: Profimedia Alicia Silverstone Foto: Profimedia Alicia Silverstone Foto: Profimedia Alicia Silverstone Foto: Profimedia Alicia Silverstone
Bi jo prepoznali?
Oglej si celoten članek

44-letna igralka Alicia Silverstone je le še bleda senca ena izmed najbolj seksi igralk devetdesetih. Svetlolasko so te dni ujeli, ko je po elitni soseski Hollywood Hills sprehajala svojega pasjega ljubljenčka. Še vedno je aktivna kot igralka in je ena redkih, ki v Hollywoodu ni podlegla lepotnim operacijam. 

Za njo pa je tudi precej težko obdobje, saj se je leta 2018 po trinajstih letih zakona ločila od soproga Christopherja Jareckija, s katerim ima devetletnega sina. 

Foto: Žurnal24 Alicia Silverstone

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:41 23. Oktober 2020.

    In kaj ji manjka? Če se uredi (puder, šminka, senčila,...) bo še vedno zelo dobro izgledala!

  • 08:15 23. Oktober 2020.

    ja seveda, nekoč je imela na obrazu 32565 različnih šmink/krem/pudrov in botox, dan danes pa nima in je kot vsaka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.