Ta igralka se Obami ne sme približati

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Michelle Obama naj bi bila ljubosumna na igralko Kerry Washington.
Oglej si celoten članek

Ljubosumje prve dame naj bi bilo tako veliko, da je po poročanju tabloida National Enquirer Washingtonovi prepovedala vstop v Belo hišo. Kot pišejo, se je zvezdnica, ki sedi v predsednikovem odboru za umetnost, prevečkrat spogledovala z Obamo, kar njegovi ženi seveda ni ostalo skrito.

Tabloid nadalje poroča, da je Michelle na Kerry ljubosumna že dalj časa. Da bi svojega moža odvrnila od flirtanja, si je omislila celo novo frizuro - frufru, ki ga je nosila tudi Kerry.

A Washingtonova ni edina, ki prvi dami povzroča sive lase. Michelle ima menda cel seznam žensk, ki se predsedniku ne smejo preveč približati. Na njem naj bi bila med drugim tudi igralka Scarlett Johansson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.