Ta izbrisana scena iz filma Hudičevka v Pradi spremeni celotno zgodbo

Foto: Profimedia
Še dobro, da so jo zbrisali.
Oglej si celoten članek

V filmu Hudičevka v Pradi  Meryl Streep igra zlobmo urednico, ki nikoli ne pokaže čustev in je do svojih asistentk še posebno nesramna, brezčutna in hladna. No, na internetu se je pojavil video, v katerem vidimo, da je njen lik hvaležen liku Anne Hathaway, ki jo je v prikazani sceni rešila hude zagate s pijanim možem.

Uporabniki Twitterja se strinjajo, da so veseli, da so to sceno izbrisali, saj bi s tem popolnoma uničili kredibilnost hladnega lika, ki ga je uprizorila Streepova.

Poleg tega pa opozarjajo na razumevajoč odziv Emily (ki jo igra Emily Blunt) do Andy (Anne Hathaway), ki je v filmu sicer ne mara in ji brez slabe vesti meče polena pod noge, saj si želi biti bolj uspešna od nje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:51 8. September 2017.

    Kaj pa je to za eno skropucalo od "članka"? Je prekarka sploh prebrala pred objavo? Naj se K.D. raje vrne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.