Ta konec tedna se bo zgodila poroka leta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Jutri naj bi si večno zvestobo obljubila glasbeni mogotec Jimmy Iovine in igralka Liberty Ross.
Oglej si celoten članek

Liberty Ross je nekdanja žena režiserja Ruperta Sandersa, ki jo je prevaral z igralko Kristen Stewart (Fotografijo njunega ljubimkanja v javnosti lahko vidite TUKAJ.). Po koncu zakona se je 37-letnica umaknila iz javnosti, v zadnjem času pa se o njej spet malce več govori. V nedeljo naj bi se namreč poročila z glasbenim in filmskim producentom  Jimmyjem Iovinom, ki je od nje starejši 25 let.

Po Hollywoodu se šušlja, da gre za poroko leto, na katero si želijo vsi. Vabilo je sicer dobilo "le“ 250 ljudi.

Poroka bo na Beverly Hillsu - na 40 tisoč kvadratnih metrov velikem posestvu milijarderja Davida Geffna. Svatom bo na voljo ogromno prostora, saj je Geffnova hiša velika 1300 kvadratnih metrov. Na poroki bodo goste zabavali glasbeni velikani, kot so U2,  Bruce Springsteen in Lady Gaga.

Povabljenci, med katerimi so Kim Kardashian in Kanye West, Sheryl Crow, Tom Petty, Mick Jagger, Eminem, Gwen Stefani in Oprah, bodo morali svoje mobilnike oddati pri vratih. Šampanjca ne bo manjkalo, zato bo po vsakega svata prišel voznik, ki ga bo po slovesnosti tudi varno odpeljal domov.

Liberty se menda počuti kot v pravljici, njen nekdanji princ Rupert pa kot v nočni mori. Po aferi leta 2012 so se ga v Hollywoodu začeli izogibati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.