Ta lepotica "nevarno" blizu poroki z Janom Plestenjakom!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Že nekaj časa se govori, da je srce Jana Plestenjaka oddano.
Oglej si celoten članek

V oddajo Vikend paket so tokrat povabili Jana Plestenjaka in Marjetko Vovk, ki sta predstavila pesem V naju še verjamem. "Izraznega momenta, kako interpretiraš besedilo, se ni mogoče naučiti. Če ne greš skozi življenje s srcem na dlani in ga ne prepuščaš morebitnim ranam ne boš nikoli dobro pesmi interpretiral,“ je o lastnostih dobrega pevca povedal Jan in za RTVS ekskluzivno razkril, da bo drugo leto za valentinovo priredil koncert. "Mislim, da je potres v Sloveniji, ker so se odvalili kamni od src tvojih oboževalk, da se še ne boš poročil,“ je povedala Bernarda Žarn. Jan je nato dvignil obrvi in rekel: "Ja, je kar nevarno ...“

Že nekaj časa se govori, da se je Jan zagledal v Laro Pernek. Govorice je sprožila fotografija fotografa Tiborja Goloba, ki je nastala na festivalu Melodijah morja in sonca. Bo Lari res uspelo ujeti najbolj zaželenega samca pri nas? 

Foto: Instagram Jan Plestenjak

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:27 10. Januar 2022.

    Boga norčika.

  • 22:10 11. Oktober 2021.

    Dva geja samo malo glume za javnost delata.

  • 17:59 11. Oktober 2021.

    Ženske, dajte no, starega konja je, treba samo v zobe pogledat, pa vam bo stvar jasna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.