Ta lepotička bo zamenjala njene obline

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Ne le seksi stas, tudi seksi glas ima.
Oglej si celoten članek

Na komercialni televiziji Planet TV so našli zamenjavo za seksi Pio Škofic. Njihova nova vremenarka, prav tako lepotička, je postala Ajda Mlakar.

Ajda, ki je po horoskopu ovnica, dela tudi na radiu in televiziji Veseljak, dela pa tudi na radiu Salomon, kjer vodi oddajo La hora feliz – radijska oddaja, polna latinskih ritmov. Ajda je v predstavitvi za radio Veseljak povedala, da si ne predstavlja življenja brez smeha, kar pa je razvidno tudi iz njenih fotografij na Instagramu.

Po Instagramu sodeč je tudi velika ljubiteljica različnih zabav, saj je objavila kar nekaj fotografij z divjih zabav. Simpatična Ajda se je kot vremenarka prvič preizkusila včeraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:38 26. November 2017.

    Ajda se zabava,zabava in se enkrat zabava.Nekateri pa uzivajo!

  • 17:05 13. September 2017.

    Umetne obline. Pa še neposlušljiva je.

  • 11:15 12. September 2017.

    Bo vreme zaradi tega kaj lepše?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.