Ta manekenka je nekaj posebnega. To je njena skrivnost!

Foto: Profimedia VALENTINA SAMPAIO Foto: Profimedia VALENTINA SAMPAIO
Najela jo je najbolj znana znamka za spodnje perilo - Victoria’s Secret.
Oglej si celoten članek

Mediji pišejo, da bo manekenka Valentina Sampaio postala Victorijin angelček. Lepotica ima vse, kar model za spodnje perilo te znamke potrebuje - prelep obraz dolge noge in fit telo. A 22-letna Brazilka je kljub temu nekaj posebnega med Victorijinimi angelčki, saj je transseksualka, in to prva, ki jo je ta znamka najela. 

“Zelo je vesela in ponosna je, da bo lahko predstavljala svojo skupnost. Upa, da bo ta priložnost predstavljala še en korak k odstranjevanju ovir,” je povedal njen manager Erio Zanon.

Vsekakor gre za velik uspeh, a Valentina se še ne bo tako kmalu sprehodila na tradicionalni modni reviji blagovne znamke, saj je letos menda ne bo. To je v za Daily Telegraph razkrila Shanina Shaik. “Prepričana sem, da delajo na prepoznavnosti in novih idejah, saj je to najboljši šov na svetu,” je dejala.

Valentina je zgodovino sicer pisala že leta 2017, ko je postala prva transseksualna manekenka, ki se je pojavila na naslovnici revije Vogue.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:12 6. Avgust 2019.

    In ta fake želi marsikdo podrajsat,dokler ga nekaj ne ustavi...ojoj

  • 08:42 6. Avgust 2019.

    A kembel je obdržal..

  • 07:46 6. Avgust 2019.

    bruh od deca...na goli otok

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.