Ta MasterChef tekmovalka žaluje za prijateljstvom s Pio

Foto: POP TV
Foto: POP TV
To dekle je nekoč prepevalo v skupini skupaj z Big Brother Pio.
Oglej si celoten članek

Nina Fugina, že izpadla tekmovalka nove sezone šova MasterChef, ni novinka pred televizijskimi ekrani, v času priljubljenosti najstniške telenovele Rebelde je namreč nastopala v glasbeni skupini Uporniki. Takrat je bil del skupine tudi Elvis, ki ga danes poznamo kot zmagovalko šova Big Brother, Pio.

"Sedaj nisva več v stikih, ko je bila Pia še Elvis, pa sva bila. Mislim, da bi morala samo narediti prvi korak. Nekajkrat sem jo že videla, vendar ne vem, kako bi pristopila in če bi se me sploh spomnila. Do sedaj še nisem zbrala poguma. Poznam jo kot Elvisa in z veseljem bi jo spoznala še kot Pio," pravi Nina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:25 6. Maj 2018.

    A.H.F......svaka čast za tak veleumni članek-zmazek...res si debiliozna...

  • 10:43 6. Maj 2018.

    Dejstvo je,da lahko mi vsak dan pljuvamo in kritiziramo anine zmazke.Nje to ne gane,ona od tega zivi.Cel portal je na …

  • 07:56 6. Maj 2018.

    bravo ana ... članek za nagrado

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.