Ta Meghanina oprava je vredna več kot 320 tisoč evrov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Meghan je podedovala nekaj Dianinega.
Oglej si celoten članek

Vojvoda Harry in njegova Meghan sta na svoji novi uradni fotografiji videti več kot srečna. On zadovoljno gleda v kamero, Meghan pa je svetu pokazala svoj bleščeči nasmeh.

Da se ji tako smeji, ni nič nenavadnega. Na sebi ima namreč nakit, ki je skupaj vreden več kot 300 tisoč evrov.

Lepotica nosi precej nevpadljiv hlačni kostim, ki po pisanju Gale stane 2800 evrov. Najdražja stvar, ki jo je lepotica nosila tistega dne, je bil njen zaročni prstan v vrednosti 298.400 evrov, zelo draga je bila tudi Cartierjeva zapestnica (6600 evrov).

Budim očesom pa ni ušla še ena podrobnost. Meghan nosi Dianino uro, ki je prav tako Cartierjeva. Vrednost le-te je 19.600 evorv, piše Oe24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.