Ta milijonar se je zaročil z bivšim fantom svoje hčerke

Foto: Instagram
Foto: Instagram
In to še ni vse ...
Oglej si celoten članek

50-letni britanski bogataš Barrie Drewitt-Barlow se je zaročil s svojim 25-letnim fantom Scottom Hutchisonom, ki je nekoč hodil z njegovo hčerko. Golobčka sta zaroko praznovala na luksuzni jahti na Hvaru, med gosti pa je bila tudi Barrijeva 20-letna hči, ki je hkrati tudi bivše dekle njegovega mladega zaročenca. Par pa pričakuje tudi deklico, ki jima jo bo oktobra rodila nadomestna mama.

Bogataš se je po 32-ih letih zakona lansko leto ločil od soproga Tonyja, s katerim imata kar pet otrok. Razlog pa je bil prav Scott, v katerega se je 50-letni britanski milijonar zajubil do ušes in še čez. A očitno so situacijo vsi v družini sprejeli zelo mirno, saj sta golobčka zaroko na Hvaru proslavil z Barrijevimi otroki iz prvega zakona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.