Ta nenavaden modni trend osvojila tudi znana Slovenka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Trenutno je vroči modni hit nekaj, za kar si včasih še v sanjah ne bi mislili, da bi lahko nosili skupaj. Vam je všeč?
Oglej si celoten članek

Letošnje modne leto nam je prineslo trende, ki jih nekoč nikoli ne bi kombinirali. V skladu s trenutnim stanjem in dejstvom, da večino časa preživljamo doma, je trenirka letos najbolj iskani modni kos, ki pa ni več rezerviran le za valjanje po kavču. Trenirke so namreč postale kos, ki se ga lahko nosi tudi v službo in kombinira z elegantnejšimi kosi, kot so škornji, plašči in celo suknjiči. 

Ta trend je osvojila tudi naša pevka in podjetnica Hajdi Korošec, ki je znana po tem, da ji moda zelo veliko pomeni in da redno sledi svetovnim modnim trendom. Vam je všeč kombinacija udobnege trenirke in elegantnega suknjiča ali take kombinacije nikoli ne bi oblekli?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.