Ta nogometni superzvezdnik naj bi bil v zvezi s transspolno žensko

Foto: Epa
Foto: Epa
V zvezi naj bi bila že več mesecev.
Oglej si celoten članek

Kylian Mbappé, zvezdnik francoske nogometne reprezentance, je bil vidno pretresen ob porazu v finalu svetovnega prvenstva. Posnetki, ko je negibno sedel na tleh, so nemudoma preplavili svet. Zdaj je v javnost prišla tudi vest, da naj bi po razhodu z igralko Emmo Smet prijateljeval s transspolno žensko, in sicer z Ines Rau. Po poročanju medijev naj bi bila Mbappé in Rau v zvezi že več mesecev, prvič pa so ju skupaj videli med filmskim festivalom v Cannesu maja letos. Par so pozneje videli na jahti, pri čemer je superzvezdnik svojo srčno izbranko dvignil v naročje.

Rau se je pojavila tudi v novembrski številki revije Playboy, s čimer je postala prva odkrita transspolna ženska, ki je bila predstavljena na ta način. Rau se ponaša tudi z več kot milijon sledilci na Instagramu. V intervjuju za Washington Post je dejala, da je bilo javno razkritje, da je transspolna oseba, osvobajajoča izkušnja. Čeprav se je rodila alžirskim staršem v Parizu kot moški, se je Rau spremenila in prestala operacijo spremembe spola, ko je imela 16 let. Svojo transspolno identiteto je razkrila v svoji avtobiografiji Woman, ko je bila stara 24 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:42 1. Januar 2023.

    Kakšna lepa beseda buzerant, danes jo sploh več ne slišiš

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.