Ta obleka je lepa samo iz te perspektive

Foto: Profimedia nicole kidman Foto: Profimedia nicole kidman Foto: Profimedia nicole kidman Foto: Profimedia nicole kidman
Nicole, ne bomo ti zamerili, če nam boš ves čas kazala hrbet.
Oglej si celoten članek

Tudi lepa Nicole Kidman pri izboru obleke kdaj pa kdaj brcne v temo. Nazadnje v nedeljo, ko so podelili nagrade Academy of Country Music Awards.

Nicole je na prireditev pospremila svojega moža, Keitha Urbana, in si za to priložnost nadela dolgo zlato obleko blagovne znamke Michael Kors. Igralka pa je bila kot boginja videti le od zadaj, saj je obleka razkrivala njen lep hrbet. Od spredaj pa kreacija spominja na preveliko vrečo, ki skriva Nicoline obline. Rokavi so sicer zanimivi, a kroja na žalost ne morejo rešiti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.