Ta poročna darila sta Harry in Meghan zavrnila

Foto: Epa
Foto: Epa
Vojvoda in vojvodinja Sussexa sta zavrnila darila v vrednosti 8 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Čeprav sta Harry in Meghan poudarila, da si ne želita poročnih daril, je v Kensingtonsko palačo prispelo več sto paketov, zaradi česar je varnostno službo palače bolela glava. Strah, da bi mladoporočencema bombo po pošti poslali teroristi, namreč ni tako neutemeljen. Da imajo skrajneži tudi člane kraljeve družine na muhi, smo pisali pred kratkim, ko se je razvedelo, da je bil v nevarnosti princ George.

Kakor koli že, nekatera darila, menda v vrednosti 8 milijonov evrov, je palača poslala nazaj. Kot velevajo pravila, je članom kraljeve družine prepovedano od neznancev sprejemati darila, ker ne poznajo njihovega motiva. Tudi darila raznih podjetij so poslali nazaj, ker se bojijo, da bi njihova imena uporabili v oglaševalske namene. Med podjetji, ki so prišla na dobro idejo, je bil tudi izdelovalec kopalk Bags of Love, ki je zakoncem poslal ujemajoče kopalke, verjetno v upanju, da jih bosta nosila na medenih tednih.

Magazin Drama pri Harryju in Meghan: Zato še nista odpotovala na medene tedne


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.