Ta potetoviranec je novi moški v življenju Schumacherjeve

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Skupaj sta že tri mesece.
Oglej si celoten članek

Ta teden se je razvedelo, da je Cora Schumacher srečno zaljubljena. Njeno srce je osvojil 36-letni član motociklistične skupine Hells Angels, ki sliši na ime Lenox, spoznala pa sta se preko Instagrama.

Cora si je takšnega korenjaka že nekaj časa želela. Ko je poleti sodelovala v Big Brotherju slavnih, je namreč opisala svojega sanjskega moškega. "Visok 189 centimetrov, temni lasje, dobro grajen – in če je možno tudi potetoviran. Če zna za piko na i še masirati … Moški, ki je "survivor“ in bi me bil zmožen v divjini braniti, bi name naredil vtis,“ je izjavila.


Lennox pa očitno ni bil samski, ko sta se poznala. Oglasila se je namreč neka ženska po imenu Kira, ki in trdi, da je 36-letnik "njen moški“.

"Cora je moja ženska,“ se je na njene besede na spletu odzval Lennox in razložil, da je Kira njegovo nekdanje dekle, ki je za intervjuje o njuni zvezi v žep pospravila nekaj tisočakov. "Ostanite pri resnici, podgane,“ je v videu, ki ga je objavil na Instagramu, še izjavil Lennox, ki je več kot očitno zelo jezen na nemške medije.

menda ni nevaren Zamenjava: Po Schumacherju srce poklonila …

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 17:48 21. December 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • 15:23 21. December 2018.

    Ni kaj, lajp ku prasica.

  • 13:59 21. December 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.