Ta sadež prerežite na pol in zaščiteni boste pred komarji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vonj tega sadeža je zelo učinkovit pri boju proti komarjem …
Oglej si celoten članek

Foto: Shutterstock Limona, limone Limona ima v sebi veliko antiseptika, ki je zelo koristen v primeru prehlada, slabe prebave, pomaga pri revmi in težavah z dihanjem.

Limona je zelo uporabna tudi pri čiščenju različnih madežev, saj uspešno odstranjuje maščobo in trdovratne madeže, nastale zaradi hrane. No, koristna pa je tudi pri boju proti komarjem, ki počasi že trkajo na okna in s toplimi temperaturami vstopajo v naše domove.

Narežite limono in jo postavite na krožnik ob posteljo. Za boljši učinek lahko v rezine limone zataknete tudi nekaj klinčkov. Vonju limone se, kot piše Health Line, izogibajo komarji, mravlje, muhe in drugi insekti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.