Ta teden v šovu sestra najbolj znane Slovenke, jo prepoznate?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kako je simpatična, zagotovo se vam bo prikupila ...
Oglej si celoten članek

Ta teden bo v kuharskem šovu na Planet TV Večerja za 5: Na deželi kuhala Tanja Pirc Robič, najbolj slavna sestra v državi, Tanja je namreč sestra predsednice RS Nataše Pirc Musar.

Tanja je v šovu med drugim povedala, da je strastna kuharica, čeprav je po izobrazbi ekonomistka, ki ima svoje svetovalno podjetje. V Kamniku živi že od rojstva. Z možem imata skupaj 5 otrok, ki so vsi že odrasli, a čeprav se poznata že 30 let, sta poročena šele eno leto. Razkrila je, da je bila nekoč zavzeta tekačica, a je tekaške copate zamenjala za planinske čevlje in blazino za jogo. 

Mož, s katerim imata veliko skupnih hobijev, pa jo je navdušil še za potapljanje, sicer pa skupaj najraje uživata na Veliki planini, ki je njuna oaza miru. Tanja bo v Kamniku sotekmovalce gostila v petek, ko boste tudi lahko videli, ali si je priborila zmago. Za temnolasko pa to ni prva televizijska kuharska izkušnja, v preteklosti je namreč že sodelovala v šovu Masterchef Slovenija

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:39 10. Oktober 2023.

    Sestra je zelo simpatična, nimata veliko skupnega, tudi podobni si nista.

  • 10:23 10. Oktober 2023.

    Najbolj znane Slovenke?? Stvar debate.... sicer pa koga to k..ac briga!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.