Ta temnolaska sedaj poljublja Klemna Bunderlo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Drage dame, slaba novica. Klemen Bunderla, kot kaže, ni več samski. Poljublja ga mična temnolaska, ki jo tisti, ki spremljate šov The Biggest Loser, že poznate!
Oglej si celoten članek

Za radijskim voditeljem in pevcem Klemnom Bunderlo je romantičen božič. Vsaj tako lahko sklepamo iz objav na njegovih družabnih omrežjih. Na Facebooku je namreč objavil fotografijo, na kateri poljublja postavno temnolasko.

xxx

Je Klemen, ki v šovu sodeluje kot pripovedovalec, Nadjo spoznal med snemanjem? Na to vprašanje žal nismo dobili odgovora, saj Klemen fotografije ni želel komentirati.

Kot se je razvedelo septembra, se je Klemen letos razšel s svojim dolgoletnim dekletom Kajo, s katero je bil celo zaročen.

Magazin Klemen Bunderla po sedmih letih spet samski

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:18 26. December 2017.

    Antipatik

  • 17:09 26. December 2017.

    boli me đoli za omejenca!!!!

  • 13:23 26. December 2017.

    Moje sožalje obema. Kaj takšne paciente sploh objavljate?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.