Ta video si je ogledalo šest milijonov ljudi

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Uporabnik Facebooka je posnel "bitko topljenja štirih sladoledov".
Oglej si celoten članek

Uporanik The LAD Bible je na Facebooku objavil video, na katerem je posnel preizkus, v katerem je preverjal, kateri sladoled se bo na soncu najprej stopil. 

Na streho je pritrdil sladolede vrste Magnum, Twister, Solero and Feast. Razumljivo, vsi so se stopili, a zadnji je soncu podlegel Magnum. 

"Magnum je zmagovalc," pravi na koncu videa. A komentatorji imajo ob njegovem preizkusu pomisleke. "Vprašanje, ki bi ga rad postavil, je, ali so bili zamrznjeni istočasno pri enakih temperaturah enako dolgo, kar bi lahko vplivalo na izid," je zapisal eden izmed njih. 

Ali bi sladolede pustili takole na soncu ali bi jih raje pojedli, presodite sami. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.