Ta Willova gesta nakazuje, da Harryju še ni odpustil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Skromna čestitka …
Oglej si celoten članek

Princ Harry je 15. septembra praznoval 37. rojstni dan in tako skromno mu je voščil njegov brat, prestolonaslednik princ William. "Vse najboljše, princ Harry," so zapisali na Willovem uradnem Twitter profilu, na Instagramu pa se ni spomnil na bratov rojstni dan. Na zadnje sta Kate in Will Harryja ter Meghan na Instagramu omenila junija, ko se je rodila njuna nečakinja Lilibet, drugorojenka prica Harryja. Takrat sta jima ob fotografiji Harryjeve družine izrekla čestitke in pozdravila rojstvo Lilibet.

Foto: Twitter Princ Harry

Na pogrebu njunega dedka, princa Philipa, aprila letos, so Kate, Harry ter William sicer sproščeno klepetali in zdelo se je, da so vse zamere pozabljene, a očitno temu ni tako. Harry je tudi javno priznal, da ima Willa rad, a da sta trenutno na različnih poteh. Prestolonaslednik verjetno ne mora kar tako pozabiti vseh obtožb, ki sta jih čez kraljevo družino javno izlila njegov mlajši brat in Meghan Markle. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.