Ta zadnjica je spletna senzacija

Foto: Love.Randalin/Instagram raylynn Foto: Instagram randalin Foto: Love.Randalin/Instagram raylynn
Američanka Raylynn okoli zadnjice meri 177,8 centimetra.
Oglej si celoten članek

Raylynn iz Atlante ima na Instagramu skoraj 600 tisoč sledilcev, ki so navdušeni nad njeno veliko zadnjico. Ker mnogi niso verjeli, da je naravna, je spletna zvezdnica objavila video, s katerim je utišala zlobne jezike, ki so ji očitali uporabo fotošopa.

S svojo zadnjico Raylynn dobro služi. Mladenka sicer redno objavlja fotografije svoje zadnje plati, tisti, ki si želijo še več posnetkov, pa se lahko za dobrih 11 evrov prijavijo na njeno spletno stran, kjer jim je na voljo še ogromno dodatnih fotografij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 23:38 13. Marec 2017.

    milutine vid butine bog te jebo :)

  • 18:21 13. Marec 2017.

    spletna senzacija sta vidve s KD, približno enako intelektualno profilirani, če je sploh možno uporabljati tak izraz za vaju, ubogi …

  • 17:53 13. Marec 2017.

    ogabno za kozlat

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.