Ta zapletena družinska zadeva

Foto: Žurnal24 Pod režijo, prevod in priredbo se je podpisal režiser Jaša Jamnik. (Foto: Bor Sl
Komedija Družinska zadeva vas bo ob koncu dneva, ob 19.30 v Rudniški dvorani v Idriji navdala s smehom in energijo za naslednji dan. Sprostite se!
Oglej si celoten članek

Dogajanje je postavljeno v družinsko gostilno, kamor člani razširjene družine Menard iz tedna v teden prihajajo lajšati simptome duševnih bolezni (in "bolezni").

Ko se zastor dvigne, se ukvarjajo z naslednjimi težavami: Henrija (Žiga Sedmak) zapušča žena, Betty (Katja Fajdiga) skriva razmerje z natakarjem Denisom (Leopold Pungerčar), Phillipe (Boris Car) se žre zaradi ponesrečenega nastopa na televiziji, Yolande (Meta Černe), ki ima danes slučajno rojstni dan, za katerega se nihče ne zmeni, se ne žre, saj je že vajena, da jo vedno ignorirajo. In ga. Menard (Mileva Sovdat / Lili Bačer Kermavner), glava družine, ki je s svojo oblastnostjo in avtoritarnim zatiranjem otrok zakuhala večino zgoraj naštetih problemov? Žal mora spet ugotoviti, da so se zbrani - morda z izjemo Phillipa - na vso moč potrudili uničiti še en večer in dokazati, kako nesposobni so vsi po vrsti.

Cena vstopnice je od 5 do 11 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.