Ta zeleni napitek bo na vaši postavi naredil čudeže!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Čudežni napitek, ki raztopi maščobo na trebuhu.
Oglej si celoten članek

Čarobni recept je kumarični sok! S tem napitkom boste hitro stopili maščobne obloge okoli trebuha, poleg tega je tudi zelo okusen, skrivnost njegove čudežne moči pa je v povsem naravnih sestavinah. 

Recept za zeleni napitek:

- 1 olupljena kumara
- malo peteršilja ali koriandra
- limonin sok
- 1 žlička naribanega ingverja
- 1 žlička soka aloe vere
- 1 deciliter vode

Sestavine dajte v mešalnik, če vam je sok pregrenak, pa lahko dodate malo medu. Sok spijte pred spanjem. Limonin sok iz telesa izpere strupene snovi, peteršilj in koriander pa vsebujeta veliko antioksidantov. Kumara se bori z trdovratno maščobo, kar je v kombinaciji z ingverjem, ki spodbuja presnova, popolna kombinacija. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.