Ta znamenja bodo imela v juniju veliko sreče v ljubezni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zmenki, metuljčki, bežni nasmehi, večerje ob sončnem zahodu … Vse to čaka ta astrološka znamenja junija.
Oglej si celoten članek

Bik

Že v začetku šestega meseca bodo biki zaznali spremembe v svojem življenju. Bikom se bodo na področju ljubezni v tem mesecu vrata odpirala sama od sebe. Izkoristite to na najboljši možen način. Samski biki boste našli novo ljubezen, vezani pa boste svojo izkušnjo dvignili nivo višje.

Škorpijon

Rojene v znamenju škorpijona čaka kar nekaj izzivov in zabave. Poleg odlične zabave s prijatelji, je zagotovljen tudi uspeh v poslovnih vodah in v ljubezni. Ljubezen bo obarvana s strastjo. Možno je, da se vam bo javila oseba iz preteklosti, ki je že dolgo niste videli ali slišali.

Ribi

V prvi polovici junija bodo ribe zelo uspešne v svojem delu, šef bo zadovoljen in obeta se vam povišica. V juniju se bo pojavila nova simpatija, ki vam bo popolnoma ugajala. Prepustite se strastem, ki vas čakajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:51 1. Junij 2017.

    Kaj se res ne moremo rešiti teh horoskopov, ki z resnimi novicami nimajo nič skupnega?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.